Kalender puur natuur

Rond de jaarwisseling worden allerlei kalenders her en der ongevraagd opgedrongen. Is het niet bij de Chinees om de hoek met amateuristische prenten op rijstpapier, dan wel zeker bij de garagist met een reeks oersaaie foto’s van vlotte bolides. Alsof die een plaatsje aan de muur waard zijn. Ook de jaarlijkse bijdrage van humo kan me zelden bekoren. De goedgemaakte foto’s van bv’s in geestige poses zijn best leuk om eens naar te kijken, maar een maand is wel lang.

Veel kalenders zijn ook behoorlijk groot ten opzichte van de kwaliteit. Ze denken allemaal wel de beste exemplaren aan te bieden. Geef mij dan maar de kleine praktische kalender die het drukkerscollectief De Wrikker aan zijn klanten aanbiedt. Het is een tafelmodel zodat het mooi past op je bureau, waar die kalender het meest van nut is. Aan de ene kant heb je een overzicht per week waar net genoeg plaats is om de belangrijkste zaken te noteren. De andere kant richt je vanzelfsprekend naar de klanten (of collega’s) die tegenover je zitten. Daarop vind je dit jaar voor elke maand een natuurfoto, gemaakt door fotografen van Natuurpunt, met een woordje uitleg. Het brengt alvast wat rust op mijn bureau.

Zo laat het drukkerscollectief op een mooie manier weten waar het voor staat. De natuur is nu eenmaal een centraal thema voor de drukkerij. Ze hanteren een verantwoord drukproces en geven de voorkeur aan gerecycleerd papier. Die ene keer dat ik het genoegen had met De Wrikker te werken, was ik al te spreken over de professionaliteit en vriendelijkheid. Met deze kalender bevestigen ze hun positieve aanpak en verzekeren ze zich van meer werk.

  1. Hey bedankt, zeg. Dit toevallig ontdekt! Erg leuk en je geeft een warme persoonlijke bespreking van onze kalender en onze activiteiten. Dank!!!

    Erik.

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: